Bamboe footies

Meer sokken = Meer korting

SQQUADD Bamboe Sokken

Bamboe footies

Voor hem en haar zijn er ook lage bamboe sokken, ook wel footies genoemd, beschikbaar in de kleuren zwart of wit. Deze lage bamboe sokken zijn onzichtbaar in de schoen en hebben een heerlijk draagcomfort. De bamboe footies zijn voorzien van een antislip bij de hiel waardoor deze lage bamboe sokken niet van de voet afzakken en altijd goed om je voeten zitten. Ideaal om te dragen in je sneakers.

Onzichtbare bamboe sokken

De SQQUADD bamboe footies zijn lage sokken die onzichtbaar zijn in de schoenen. Net zoals al onze bamboe sokken hebben onze bamboe footies ook een perfecte fit. De bamboe footies zitten direct goed en blijven de hele dag comfortabel om je voeten zitten. En door de ademende werking blijven jouw voeten ook de hele dag fris. De SQQUADD bamboe footies zijn alleen per 2-pack verkrijgbaar.

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Bij ons bepaal je zelf hoe hoog de korting is die jij krijgt. Hoe meer sokken je koopt, hoe hoger de korting. En de totale korting kan wel oplopen tot 30%! Je stelt zelf je eigen bestelling samen en bepaalt zelf ook het aantal. Je kunt alle combinaties maken. Uit elke categorie (sokken, kindersokken en footies) kan je de gewenste paar SQQUADD bamboe sokken kiezen. Je kunt er zo veel bestellen als je wilt. En voor bestellingen boven de € 40,- is de verzending ook nog een gratis.

Bescherm jouw voeten met bamboe sokken

De SQQUADD sokken hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook direct te merken als je de sokken aantrekt. Het voelt zacht, maar stevig aan. Wij geloven in de kracht van bamboe. Want bamboe heeft sterke vezels. Deze vezels zorgen voor een goede isolatie, waardoor de sokken een ademende werking hebben. Jouw voeten gaan langer fris ruiken en je hebt minder last van zweet. Bamboe is antibacterieel en beschermt jouw voeten tegen schimmels. 
Bescherm jouw voeten tegen zweet, geur en schimmels met SQQUADD Bamboe Sokken!