Bamboe kindersokken

Meer sokken = Meer korting

Bamboe sokken

Voor de stijlvolle en de moderne man en/of vrouw hebben wij de classic en modern lijn bamboe sokken beschikbaar. Deze sokken hebben 1 kleur en zijn voorzien van het SQQUADD logo of beeldmerk. Ideaal voor zowel zakelijk als privé gebruik. Voor een meer casual look zijn de basic en cool modellen beschikbaar. Deze sokken bestaan uit een combinatie van twee kleuren, waarbij de rand, hak en teenzijde zijn voorzien van een andere kleur. Ideaal voor als je iets meer wil opvallen.

Meer sokken = Meer korting

Bij ons bepaal je zelf hoe hoog de korting is die jij krijgt. Hoe meer sokken je koopt, hoe hoger de korting. En de totale korting kan wel oplopen tot 30%! Je stelt zelf je eigen bestelling samen en bepaalt zelf ook het aantal. Je kunt alle combinaties maken. Uit elke categorie (sokken, kindersokken en footies) kan je de gewenste paar SQQUADD bamboe sokken kiezen. Je kunt er zo veel bestellen als je wilt. En voor bestellingen boven de € 40,- is de verzending ook nog een gratis.

Zeer goede pasvorm

Door de geribbelde kant aan de bovenzijde van de sokken en een extra verstevigde hak hebben de SQQUADD bamboe sokken een perfecte pasvorm. De naden aan de teenzijde zijn op een speciale manier verwerkt, waardoor je deze niet voelt. Alles is er op gericht dat de SQQUADD sokken jou een comfortabele draagcomfort bieden.

Bescherm jouw voeten met bamboe sokken

De SQQUADD sokken hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook direct te merken als je de sokken aantrekt. Het voelt zacht, maar stevig aan. Wij geloven in de kracht van bamboe. Want bamboe heeft sterke vezels. Deze vezels zorgen voor een goede isolatie, waardoor de sokken een ademende werking hebben. Jouw voeten gaan langer fris ruiken en je hebt minder last van zweet. Bamboe is antibacterieel en beschermt jouw voeten tegen schimmels. 
Bescherm jouw voeten tegen zweet, geur en schimmels met SQQUADD Bamboe Sokken!