Korting

Bepaal je eigen korting

Als klant willen wij jou graag belonen. Dit doen we door een eerlijke prijs te hanteren voor onze hoogwaardige bamboe sokken. Wij zoeken telkens naar de juiste verhouding om er voor te zorgen dat jij de beste kwaliteit bamboe sokken krijgt tegen een betaalbare en eerlijke prijs. Daarnaast krijg je bij ons korting op je sokken wanneer je meerdere paren bestelt. 

Voor klanten die meer willen, hebben wij altijd de MEER SOKKEN = MEER KORTING deal. Bij deze deal bepaal jij namelijk hoeveel je bespaart. Hoe meer paar SQQUADD bamboe sokken jij koopt, hoe hoger de korting is die je krijgt. En de totale besparing kan wel oplopen tot 30%. Je kunt alle combinaties maken en je kunt er zo veel bestellen als je wilt. Bij een besteding van meer dan € 40,- is de verzending ook nog eens gratis.

SQQUADD Bamboe Sokken - Korting
SQQUADD Bamboe Sokken - Korting 10%
SQQUADD Bamboe Sokken - Korting 20%
SQQUADD Bamboe Sokken- Korting 30%

Kortingentabel

In onderstaand tabel vind je de staffelkorting die wordt toegepast wanneer je meer sokken bestelt.

AFNAME AANTAL PRODUCTEN KORTING
1 product 0%
Vanaf 2 producten 10%
Vanaf 4 producten 20%
Vanaf 6 producten of meer 30%

Spelregels

Om er voor te zorgen dat je de juiste korting krijgt en niet voor verassingen komt te staan, hanteren wij een aantal spelregels:

  • De korting is van toepassing op alle producten van SQQUADD.
  • 1 product komt overeen met 1 paar Sokken of 1 set Footies (2-Pack).
  • Je kunt elke mogelijke combinatie zelf samenstellen, je kunt dus zowel sokken, kindersokken als footies combineren in jouw bestelling.
  • Je kunt er zo veel bestellen als je wilt.
  • De totale korting wordt automatisch doorgerekend en dit zie je terug in je winkelmandje.
  • Voor bestellingen boven de € 40,- bij SQQUADD is de verzending gratis.

Extra aanbiedingen

Naast de altijd MEER SOKKEN = MEER KORTING deal, zijn er ook altijd extra aanbiedingen. Met deze extra aanbiedingen kan je genieten van nog meer korting op onze bamboe sokken. Dit zijn vaak eenmalige acties met een vaste einddatum. Een voorbeeld van een extra aanbieding kan zijn: ’een heel weekend gratis verzending bij elke bestelling’.

Wil je deze extra aanbiedingen niet missen? Houd dan onze webshop in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dan mis je zeker geen aanbiedingen. Aanmelden kan heel simpel via onze webshop. Laat onderaan de webpagina je e-mail adres achter en wij sturen jou de laatste informatie over onze acties en deals, maar ook over onze nieuwe collectie bamboe sokken.