Bamboe sokken

Meer sokken = Meer korting

SQQUADD Bamboe Sokken

Bamboe sokken

Voor hem en haar hebben wij de classic, modern, basic en cool modellen beschikbaar. De classic en modern bamboe sokken hebben 1 kleur en zijn voorzien van het SQQUADD logo of beeldmerk. Ideaal voor een stijlvolle en moderne look. Voor een meer casual look zijn de basic en cool modellen beschikbaar. Smart Casual is een groeiende trend waarbij een combinatie wordt gezocht tussen netjes en casual, met een eigen identiteit. En die bepaal je zelf door de kleuren te kiezen die passen bij jouw stijl. De casual bamboe sokken zijn kleurrijk en te combineren met iedere outfit.

Zeer goede pasvorm

Door de geribbelde kant aan de bovenzijde van de sokken en een extra verstevigde hak hebben de SQQUADD bamboe sokken een perfecte pasvorm. De naden aan de teenzijde zijn op een speciale manier verwerkt, waardoor je deze niet voelt. Alles is er op gericht dat de SQQUADD bamboe sokken jou een comfortabele draagcomfort bieden.

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Bij ons bepaal je zelf hoe hoog de korting is die jij krijgt. Hoe meer sokken je koopt, hoe hoger de korting. En de totale korting kan wel oplopen tot 30%! Je stelt zelf je eigen bestelling samen en bepaalt zelf ook het aantal. Je kunt alle combinaties maken. Uit elke categorie (sokken, kindersokken en footies) kan je de gewenste paar SQQUADD bamboe sokken kiezen. Je kunt er zo veel bestellen als je wilt. En voor bestellingen boven de € 40,- is de verzending ook nog een gratis.

Bescherm jouw voeten met bamboe sokken

De SQQUADD sokken hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook direct te merken als je de sokken aantrekt. Het voelt zacht, maar stevig aan. Wij geloven in de kracht van bamboe. Want bamboe heeft sterke vezels. Deze vezels zorgen voor een goede isolatie, waardoor de sokken een ademende werking hebben. Jouw voeten gaan langer fris ruiken en je hebt minder last van zweet. Bamboe is antibacterieel en beschermt jouw voeten tegen schimmels. 
Bescherm jouw voeten tegen zweet, geur en schimmels met SQQUADD Bamboe Sokken!